Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 31, Κολωνάκι Ελλάδα | 2108948058 | Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες | Δωρεάν μεταφορά
Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 31, Κολωνάκι Ελλάδα | 2108948058 | Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες | Δωρεάν μεταφορά
Καλάθι 0

Returns Policy

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας ( www.eirinimakkou.gr ) αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διατίθενται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει και της ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Μετά την παράδοση της παραγγελίας, ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει σχετικό email στο : eirinimakkoushop@gmail.com , εντός 24 ωρών από την παράδοση αν επιθυμεί να κάνει αλλαγή των προϊόντων που παρέλαβε με άλλο τρόπο ή μεγαλύτερη αξία ( ο πελάτης θα επιβαρυνθεί τη διαφορά σε πιθανή αλλαγή με προϊόν μεγαλύτερης αξίας ). Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία μας ακριβώς στην ίδια κατάσταση που παρέλαβε ο πελάτης ,ενημερώνοντας την εταιρεία για την πρόταση του αυτή και αφού η εταιρεία αποδεχθεί την παραπάνω αλλαγή μπορεί ο πελάτης να επιστρέψει το προϊόν στη διεύθυνση Πανδώρας 16 , Γλυφάδα τ. κ. 16674 όνομα παραλήπτη ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΚΟΥ, μαζί με την απόδειξη – παραστατικό το οποίο έχει λάβει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση , το δικαίωμα αυτό δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις των πελάτων και αυστηρά με τις απαιτήσεις όπου επιθυμεί ο πελάτης (διαστάσεις πελάτης - στα αλλαγές υπάρχοντα σχεδία).

Σε περίπτωση που το προϊον είναι ελαττωματικό παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση : eirinimakkoushop@gmail.com , και παρακαλούμε στο θέμα του email να αναγράφεται ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ περιγράφοντας αναλυτικά τυχόν ελαττώματα. Άμεσα ένας συνεργάτης μας θα ενημερωθεί για το πρόβλημά σας και, αν αυτό χρειάζεται, θα σας ενημερώσει για την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος για να γίνει αντικατάσταση με άλλη ίση ή μεγαλύτερη αξία ( ο πελάτης θα επιβαρυνθεί τη διαφορά ). Υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία μας διατηρεί και αποθηκεύει ανάλογα ηλεκτρονικά μέσα στην κατοχή της τα πλήρη και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος που είναι αντικείμενο παραγγελίας. Η εταιρεία μας έχει απέναντι σας όλες τις συζητήσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση ή την αντικατάστασή του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατον ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Στην περίπτωση όπου το παραπάνω ελάττωμα έχει προκληθεί από δικιά σας υπαιτιότητα , ή από στενή ή ευρεία έννοια αν βία , οι παραπάνω δεν υπάρχουν. Ανεξάρτητη Αρχή στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς σας είναι ο συνήγορος της Καταναλωτής.

Σε κάθε περίπτωση τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών επιλαμβάνονται της προσφυγής σε αυτά της επίλυσης διαφορών που τυχόν αναφύονται καθότι η συμβατική σχέση που δημιουργείται διέπεται αποκλειστικά από το Ελληνικό Δίκαιο και ερμηνεύεται σύμφωνα με αυτό.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop ( www.eirinimakkou.gr ), εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανοί να τηρούν τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει την επιστροφή από τους εποπτείους ή κηδεμόνες τυχόν παραγγελιών, που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Πολιτική επιστροφών:


Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.eirinimakkou.gr .Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη . Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των εμπορευμάτων
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον έχετε στείλει γραπτό email μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή των προϊόντων στα οποία θα αναφέρουμε τους λόγους που θέλετε να κάνετε αλλαγή του εμπορεύματος. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις της καταναλωτής ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο καταναλωτή (συγκεκριμένες διαστάσεις πελάτη - αλλαγές στα υπάρχοντα σχέδια) . Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τη διεύθυνση που είχε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας υποδείξατε γραπτώς στην μεταξύ μας επικοινωνία , εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eirinimakkou .gr , και εφόσον είναι στην αρχική τους κατάσταση μη έχοντας υποστεί ζημιές ή φθορές. Η εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προϊόν είτε με το ίδιο είτε με κάποιο άλλο αντίστοιχο τιμής η ακριβέστερη ( ο πελάτης θα επιβαρυνθεί τη διαφορά ). Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα ξεκινήσει αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα των προϊόντων και δεχτούμε τα προϊόντα τους και υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς. Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων, η εταιρεία μας θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας. Αλλαγές προϊόντων γίνονται, επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.
Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με τις πολιτικές επιστροφές, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης.