Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 31, Κολωνάκι Ελλάδα | 2108948058 | Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες | Δωρεάν μεταφορά
Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 31, Κολωνάκι Ελλάδα | 2108948058 | Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες | Δωρεάν μεταφορά
Καλάθι 0

Privacy

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πρόκειται να διευρυνθεί η ηλεκτρονική συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.eirinimakkou.gr και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα σας ζητηθεί να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία από. Θα ζητήσετε στοιχεία όπως το πλήρες όνομα, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την αποστολή), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), αριθμός τηλεφωνικών επικοινωνιών, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και σε περιπτώσεις που η πληρωμή της πιστωτικής κάρτας, τότε θα μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και θα ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας σας , η ημερομηνία λήξης της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον του συνεργαζόμενου τραπεζικού ιδρύματος (Τράπεζα Πειραιώς) που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eirinimakkou.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική κοινοτική νομοθεσία και τηρεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων για όσο χρονικό διάστημα εγγεγραμμένοι σε κάποια υπηρεσία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τα οποία διαγράφονται μετά τον άλλο τρόπο λήξης της συναλλακτικής σχέσης.

Αναλυτικά για την πολιτική απορρήτου (Privacy Policy):

Πρόκειται να διευρυνθεί η συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.eirinimakkou.gr και να πραγματοποιηθούν οι παραγγελίες των προϊόντων μας, θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Θα ζητήσετε στοιχεία όπως το πλήρες όνομα, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την αποστολή), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), αριθμός τηλεφωνικών επικοινωνιών, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και σε περιπτώσεις που η πληρωμή της πιστωτικής κάρτας, τότε θα μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και θα ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας σας , η ημερομηνία λήξης της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας.

Η από μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να γράψετε από τους υπαλλήλους της Εταιρείας μας για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας της Τράπεζας Πειραιώς που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Επειδή σεβόμαστε την εμπιστοσύνη σας, θα θέλαμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που μας εμπιστεύεστε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.eirinimakkou.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων για όσο χρονικό διάστημα εγγεγραμμένοι σε κάποια υπηρεσία μας, τα οποία διαγράφονται μετά την κάθε φορά λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους Όρους και Προϋποθέσεις και τα Πολιτικά Cookies μας) καθορίζει τη βάση επί της οποίας θα επεξεργαζόμαστε οποιεσδήποτε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες και δεδομένα («Προσωπικά Δεδομένα») συλλέγουμε από εσάς ή τις(τα)τις και αν μας παρέχετε.

Η πολιτική αυτή ισχύει για τις ιστοσελίδες, εφαρμογές, εργαλεία, προσφορές, επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λογαριασμούς σύνδεσης και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του www.eirinimakkou.gr , θεωρείται ότι συναινείτε στη χρήση, από μέρους μας, των Προσωπικών σας Δεδομένων σύμφωνα με αυτή την πολιτική. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών, και σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 13 ετών, θα διαγράψουμε αυτομάτως τα εν λόγω στοιχεία.

Είναι πολιτική μας να δημοσιεύουμε οποιεσδήποτε αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας σε αυτή τη σελίδα, την οποία και σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά για να ελέγξετε εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε αλλαγές.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες οι οποίες παρέχονται από εσάς όταν κάνετε εγγραφή νέου μέλους για λήψη ή χρήση οποιουδήποτε από τις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, κατά τη δημιουργία ενός καταχωρημένου λογαριασμού με εμάς, όταν κάνετε κάποια παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας www.eirinimakkou.gr , όταν δηλώνετε συμμετοχή σε κάποια προσφορά ή κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε ανακοινώσεις (newsletter). Συλέγουμε τις πληροφορίες που παρέχονται κατά τη σύνδεσή σας με τον λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο www.eirinimakkou.gr μέσω τρίτου μέρους, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (όπως για παράδειγμα στο Facebook ή στο instagram), ή μέσω άλλης ιστοσελίδας (όπως για παράδειγμα συνεργάτης προώθησης).