Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 31, Κολωνάκι Ελλάδα | 2108948058 | Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες | Δωρεάν μεταφορά
Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 31, Κολωνάκι Ελλάδα | 2108948058 | Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες | Δωρεάν μεταφορά
Καλάθι 0

Shipping methods

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ:

Εντός Ελλάδας :

Εντός Ελλάδας οι παραγγελίες παραδίδονται στο χώρο σας , μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ courier. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.eirinimakkou.gr , θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωση σας. Το ίδιο θα συμβεί και μόλις η παραγγελία σας φύγει από εμάς, θα λάβετε ένα δεύτερο email με τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας.

O πελάτης δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας ΕΛΤΑ courier. Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο). Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει από την εταιρεία τον κωδικό αποστολής και θα πρέπει να παρακολουθεί την πορεία της αποστολής. Τυχόν περιπτώσεις στις συσκευές ο πελάτης βρίσκεται εκτός δηλωμένων διευθύνσεων από αυτήν της παραγγελίας η δεν απαντά σε τυχόν προσπάθεια επικοινωνίας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία η εταίρα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων.

Για αποστολές εξωτερικού

Οι παραδόσεις των προϊόντων της εταιρείας μας για τις χώρες του εξωτερικού γίνονται μέσω της ΕΛΤΑ courier και των συνεργαζόμενων με την ΕΛΤΑ courier εταιριών.

Η επιβάρυνση €38 (EMS) για χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, €27 (EMS) για χώρες εκτός Ευρώπης, €47 για τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες χώρες.

Κύπρος

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας στην Κύπρο πραγματοποιούνται με :

  • Αποστολή (6-7 εργάσιμες ημέρες ,πέραν του εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης): 18€

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύναται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, τους εκτελωνισμούς, τους εισαγωγικούς δασμούς, τους περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές παρεμβάσεις για τις εταιρείες μας δεν φέρει καμία ευθύνη.